Inte tillgänglig tydligen?

Till er som har försökt gå in här på sidan i lördags och söndags kan jag meddela att hemsidan legat nere. Varför vet jag inte. Jag vet bara att jag inte har kunnat logga in för att skriva på bloggen och när man försökt gå in på sidan så har det bara stått ”den här sidan är inte tillgänglig”. Nu har jag fått hjälp (tack Michael!!) och från och med nu – måndag klockan 11.07 så kan ni besöka sidan igen.

Helgen då? Den har varit hård.

600km ner till Siena på fredagen och 600km hem efter loppet på lördagen. Kände mig överkörd av tåget när jag vaknade igår morse.

Men Strade Bianche…Vilken annorlunda, hård, hetsig, stökig och händelserik tävling! Och vad kul att jag har fått erfara denna episka bana. Verkligen en upplevelse, trots att Italien inte ville visa sig från sin bästa sida. Det var ganska ordentligt blött på slutet. Efter målgång var det bara en snabb dusch och in i bilen för hemfärd. Det var inte riktigt läge (eller väder) för att stanna vid målområdet.

En annan gång kanske!

Hanna