Italien: Myror i brallan, bokstavligen.

Japp. När jag vaknade på tävlingsdagen upptäckte jag och min rumskamrat att min väska invaderats av myror. Hela väskan.

Och inte vilka myror som helst utan små röda som har bitit mig och Anna under nätterna. Vi har försökt vara strategiska med placeringen av våra saker, men tydligen hade vi misskalkulerat något då myrorna under den sista natten hade förflyttat sig. Fan också!

Jag fick ägna en hel timme åt noggrann sanering av min väska och allt som låg i den. Behöver jag säga att mitt humör inte var direkt på topp? Usch. Får fortfarande rysningar bara jag tänker på det.

Vårt fina rum rymde inte mycket mer än den här sängen

Sånt är livet. Boendet var ju tilldelat av tävlingsorganisationen och det blir ju som det blir. Man hamnar där man hamnar och får anpassa sig därefter. Det handlade ju bara om två nätter, och vi har ju kommit helskinnade därifrån.

I skrivande stund ligger jag i en säng i Belgien. Klockan är strax efter 13 och jag har precis fått ett par timmars sömn. Vi avverkade 1 000km i bil under natten och när vi kom fram strax efter åtta på morgonen så var det med tungt huvud och tunga ben jag klev ur bilen. Känner mig som en zombie. Så jag stannar nog kvar här i ryggläge ett tag till. Resande tar verkligen på krafterna.

Innan start på gårdagens tävling.

Nu ska jag försöka sova vidare!

Zzzzzzz…