ja, nej, kanske

Hej!

Jag har förflyttat mig ner till Malmö. Tänkte spendera veckan hos Glenn nämligen. Han åkte nyss iväg på träning, så jag har fått den fina uppgiften att göra middagen till oss. ”Vilken nitlott” kanske många tänker nu, men jag tycker om att laga mat så för mig är det bara roligt. Ikväll blir det min egen variant på den grekiska ”Moussakan”. En lasangeliknande gratäng fast med potatis och aubergine och inte lasangeplattor. Den brukar bli god☺

Imorgon ska jag ha en liten shoppingdag har jag tänkt. Man får passa på när man har tillgång till affärer som inte finns hemmavid. Har även funderat ett tag på att ta nya hål i öronen. Ett till på varje sida. Jag vill verkligen, men har inte fått tummen ur än. Ibland tänker jag att jag ska låta en läkningsprocess (knäet alltså) få jobba åt gången och inte flera samtidigt. Fast sen inser jag att det är ett litet hål i örsnibben det handlar om och att jag resonerar konstigt. Man blir lite nojjig.

Undecided

Hanna