Jag trodde att något var fel

Hej!

Long time no see?! Det finns en anledning. Jag har nämligen inte kunnat gå in på hemsidan och skriva nya inlägg! Det är anledningen till brist på inlägg den senaaste veckan. Nu är jag igång igen i alla fall!

Jag är kvar i Slovenien, och jag har fått sällskap av Glenn också. Riktigt mysigt att få ha honom här nere i några dagar. Längtar inte tills han ska åka hem, men jag kommer ju själv att resa hemåt inte så lång tid därefter.

Klockan är 06.43 en lördagsmorgon och eftersom mina sömnproblem gjort sig tillkänna den senaste tiden så ligger jag nu här, klarvaken sedan 05.00 efter att ha somnat någon timme efter att det blivit just lördag… usch.

Men Glenn sover och jag har inga planer på att väcka honom.

Bjuder på en bild från i torsdags när vi var på besök vid Bledsjön. Makalöst vackert!

Det var allt för nu!

Hanna