Julen i bilder

Hej på er!

Tänkte bjuda på lite bilder från den senaste veckan. Det har ju firats jul, två gånger dessutom (tror att jag nämnt det tidigare så jag ska inte gå in igen på varför vi gör så) och jag myser verkligen den här perioden. Dessutom får man dubbelt upp av allt det goda och vi har oftast julmat kvar flera dagar efteråt. Hur gött är inte det!?!? Jag njuter av att ha nära och kära runt mig. Värderar det högt.

Hur som helst. Här har ni en drös med bilder!

image
Julmys och julbus
image
Denna helg var också helgen då brorsan insåg att han är lik pappa.
image
Denhär blomman fick jag efter att ha träffat ungdomarna i min före detta klubb Staffanstorp CK som jag fick ha en trevlig frågestund med!
image
Okej det är inte så mycket julstämning med denna bilden, jag tycker mest att den är rolig.
image
Detta var vad gästerna bjöds på direkt när de steg innanför dörren. En liten aptitretare. Mina hemmagjorda jordgubbstomtar!

Hanna