Ketchup!!

En bättre helg har förflutit och lagts bakom oss. Anledningen till att den har varit bättre är för att jag har haft pojkvännen här. Vi har haft lite vardagslyx med restaurangbesök och mys på stan.

Nu är det onsdag och regnet öser ner utanför fönstret. Det har ju varit så fint väder den senaste veckan och det har verkligen varit jobbigt att se cyklister och motionärer köra runt och njuta av det. Så idag mår jag inte lika dåligt över att inte kunna göra detsamma. Skönt med lite omväxling för humöret!

Om en halvtimme ska jag iväg på provsmakning. Brukar göra detta någon gång varannan vecka eller så. Det är nya produkter från kända tillverkare som vill testa sin nya grej på befolkningen innan varan släpps i butik. Idag är det tydligen ketchup (Felix eller Heinz med största sannolikhet?) som ska provas. Själva provningen tar typ 15 minuter att genomföra och det brukar handla om en 3-5 olika sorter som ska testas och utvärderas. Senast jag gick så var det ost som testades. Det är inte särskilt omständigt att genomföra, och så går man därifrån en liten slant rikare. Tummen upp för det! ☺

image
Han gör mig glad! ❤

Hanna