Kött, bullar eller sås?

Hej!

Här kommer ett snabbt inlägg innan jag tänkte ställa mig i köket och rulla köttbullar. Tror jag… har inte riktigt bestämt mig ännu vad det ska bli av färsen. Antingen blir det köttfärsås, eller så blir det köttbullar. Just nu lutar det år det sistnämnda, men man vet aldrig.

Idag har inte solen gått upp. Eller ja, så känns det i alla fall. Vi har haft så mycket dimma här i Kristianstad att man knappt har sett tjugo meter framför sig när man gått utanför dörren. Helt otroligt. Hoppas att det blir lite bättre imorgon.

För övrigt saknar jag min pojkvän, men det visste ni nog redan.

Bjuder som avslutning på den senaste instagrambilden. Lite bättre väder när den togs kan man lugnt konstatera. Menmen, nu bor jag ju i Sverige och det är bara till att gilla läget.

Hanna