Laatste ronde

Hejhej!

Det händer mycket. Varför det händer så mycket på en och samma gång vet jag inte. Det brukar bara bli så. Särskilt om man är i Belgien en begränsad tid och har en lång lista med saker som måste bockas av innan flyget går.

I lördags körde jag den sista tävlingen för året. Det var den 1:a oktober. Det blev alltså en två månader lång tävlingssäsong i år. Sjukt!
Tävlingen i sig gick bra. Två tjejer gick loss efter 20km och jag bryggade upp till dem. Sedan anslöt två tjejer till. Vi samarbetade bra och körde jämnt och hårt. Bakom oss hade klungan gått i spillror och med 25km kvar av loppet anslöt en grupp på åtta personer till oss. Där fanns min lagkamrat och tillika belgiska mästarinnan. Samarbetet i gruppen avtog lite när vi plötsligt var 13 personer men vi lyckades ändå hålla undan för klungan. Det blev en spurt mellan oss och vi lyckades ganska bra då min lagkamrat blev 2:a för dagen.

Så, det blev ett bra race även om resultaten för egen del uteblev denna gång. Fick däremot till en riktigt kul och hård tävling så jag kan väl vara nöjd med det ändå. Och det är en fröjd att få se lagkamraten få till det i spurten efter allt slit man lagt ner själv.

För övrigt så öppnade himmeln sig mitt under loppet då någon bestämde sig för att verkligen utmana oss cyklister genom att sänka temperaturen från 18 grader och sol till 11 grader och ösregn. Pricken över i:et var att duscharna inte hade något varmvatten. Tur att jag hade ett riktigt effektivt el-element i lägenheten.

Det var allt för idag. Bjuder som avslutning på några bilder från loppet.

image image

Hanna