Lite nytt att leka med

Hej på er!

Ber om ursäkt för min frånvaro, men det är inte roligt att skriva uppdateringar på en dator som inte vill samarbeta. Därför har jag nu fått tummen ur och köpt en ny! Passade på under Black-Friday och gjorde ett fynd. En fin 13,3 tum som är betydligt bättre än min gamla 15,6:a som jag köpte 2011 under mitt första år i Falun.

Håller fortfarande på att lära känna den nya burken. Sen är det ju det här med allt jobb med den gamla… sortera alla filer och bilder, lägga över på usb och ta med till den nya datorn. Det är rätt mycket skit att sortera på en sju år gammal dator. Herregud vad man samlar på sig alltså.

Jag börjar få lite klarhet i alltihopa nu i alla fall. Skönt!

Bjuder på några bildfynd som jag hittade i den gamla datorn:

Måleri av velodromen

 

Vansbro-tiden
Jordgubbsplock med bästis-victor

Hanna

Post navigation