Lokaliseringsproblem och getingstick nr 4

Hej!

På hemmaplan igen. Det vill säga i Kristianstad. Rätt skönt att få komma hem faktiskt. 30 restimmar på en vecka har satt sina spår i kroppen. Jag är trött för tillfället. Jag räknade ut att jag, under de senaste två veckorna, sovit i sex olika sängar utöver min egen. Några gånger när jag vaknade mot slutet av den här perioden så tog det några sekunder av vakenhet innan jag kunde lokalisera vart jag var någonstans. Det var rätt spännande på natten när jag skulle upp och kissa. Vart är toan? Ska jag gå upp ur sängen på höger eller vänster sida för att ta mig dit? Eller finns det en vägg på en sida av sängen?

Ni som läser regelbundet här vet att jag gillar programledarduon Filip och Fredrik. Nu har de kört igång sitt nyhetsprogram ”Breaking News” igen och jag har fyra missade avsnitt från förra veckan att ta igen. Vilken tur för mig ☺

Fick i förrgår världens största getingstick på låret. Igen! Och det var inte någon liten geting heller! Jag vet inte vad det är som händer. Innan 2016 hade jag aldrig blivit getingstucken, nu har jag fått fyra stick på nio månader och de sista tre inom den senaste månaden och på nästan exakt samma ställe. Vad är detta för skitår egentligen!? Hela låret är svullet och rött, och det kliar nåt fruktansvärt.

Jaja, slut på gnäll för idag. Nu måste jag avsluta med något positivt, det ska man väl alltid göra? Vädret är bra och jag har ätit blodkorv igen för första gången på två veckor. Alldeles för lång tid om ni frågar mig. Det blev en mycket lyckad första måltid hemma med andra ord.

 

Watch out
Watch out

 

Hanna