Man tager vad man haver

Hej!

I natt kulminerade mygginvasionen tror jag. Jag vaknade vid 01.30 av att det kliade överallt. ÖVERALLT.

Jag var arg för jag hörde inga mygg men ändå så lyckas de äta på mig. Efter ungefär 45 minuter så var jag så irriterad och klarvaken att jag satte mig upp och lyste med min mobil för att se om de j*vlarna hade något hemligt tillhåll någonstans vid min säng. Jag såg inget och gick i ren frustration på toaletten för det var lika bra att göra det när jag ändå var vaken.

Så, när jag sitter där på toastolen så börjar jag kika på badrumshyllan om jag har någonting jag kan använda mot myggen och mot kliandet. Något myggmedel hade jag inte så jag började fundera på om något annat kunde fungera på typ samma sätt.

Jag var nog inte så klartänkt just där och då, men jag såg min flaska med Listerin munskölj och tänkte att ”Det svider ju i munnen när jag använder det så det kanske svider för myggorna också”.

Så jag började blöta mina myggbett med Listerin. Man tar vad man har, väl? Alla sätt är bra förutom de dåliga osv… Kliandet upphörde i alla fall! Och några fler myggbett blev det inte under den resterande delen av natten. Väldigt lyckat! Eller så var jag bara så trött att jag inte reagerade över det längre.

Idag har vi faktiskt varit och köpt myggmedel. Min Listerin kommer att kunna användas till det den är tänkt till från början! Men om jag har kris igen så är det Listerin som gäller!

Hanna