När katten är borta

Så dansar råttorna på bordet!

stock-photo-happy-dancing-cartoon-character-mice-and-rats-238107259

Pappa har åkt till Stockholm och då passar mamma & jag på att ha tacokväll. Det äter vi nämligen aldrig annars för att pappa inte tycker om det. Jag skulle vilja skriva att han tycker att det är äckligt, men jag kan höra hans röst i mitt huvud som argt säger ”man säger ALDRIG att mat är äcklig”. Jag avstår därför från att använda ordet i den största mån jag kan.

Hur man kan tycka att tacos inte är gott går utanför mitt förstånd. Pappa har dock väldigt svårt för spiskummin, vilket brukar vara en välanvänd krydda i tacomixen. ”Det luktar ju bara fotsvett!” brukar han säga. Svaret kan helt enkelt finnas där. Jag får ta och fråga honom om anledningen när han kommer hem så att man kan få lite klarhet i detta.

Visst är det VARMT ute!? Skönt, härligt!!!!!!! En pool hade varit fint ☺

Hanna