Påtvingad paus

Ja, för hemsidan alltså. Den har tyvärr legat nere i några dagar men nu är problemet fixat (tack Michael!). Ber om ursäkt till er som försökt läsa, men nu är jag som sagt tillbaka.

Snön har kommit till Skåne. Det är inte särskilt trevligt tycker jag. Det är så stor skillnad på snöfallet här nere gentemot i Falun där jag spenderat mina fem senaste vintrar. Snön som faller här är blöt och tung, den lägger sig som ett stort fuktigt och moddigt brunt lock på gatorna. I Falun är den lätt, kall och luftig. Den lägger sig mer som en hinna på vägen utan att göra den blöt och slaskig. Att cykla på den snön är underbart. Det rullar tyst och det har en lite stötdämpande effekt på cyklandet. Här i Skåne bara sprutar det brun massa från bak- och framhjul.

Såja, sluta gnäll och gör något åt problemet. Vädergudarna kan jag inte styra över även om jag hade velat. Däremot kan jag styra över vart jag befinner mig och det känns otroligt lägligt att jag nästa vecka ska flyga ner till Belgien och träffa laget igen. En spännande helg väntar!

Nu ska jag sätta på mig min hälsoväst och ta bussen in till stan för att äta middag med min bror. Thaibuffė, så jäkla gött!

image

Hanna