Sex timmar senare

Hej!

Sex timmar i bil har det blivit idag. Från Stockholm till Kristianstad. Det var en ganska smidig resa. Denna gången fick jag (efter att ha bönat och bett) köra igenom Stockholm också. Pappa tyckte att han skulle köra för att det var så jäkla mycket trafik. Så jag använde en rätt bra taktik för att få min vilja igenom och sa därför helt enkelt att ”om du ska ta över bara för att vi kör i Stockholm, hur ska jag då klara mig när du inte är med?”

Punkt slut. Min taktik funkade och jag fick köra. Det gick bra. Gäller att hålla tungan rätt i mun med fyra filer och rusning.

Så, nu sitter jag i soffan hemma igen. Imorgon bär det av ner till Malmö och Glenn för vidare resa söderut på lördag. Vi ska iväg på en weekendresa nämligen. Som vi har längtat och räknat ner dagarna alltså!!

74391-the-weekends-approachig

Vart det bär av får ni veta imorgon. Ledtråd: storstad & 1h15min flygtid.

Hanna