Slut på det roliga

Hej!

Semestern i Kalifornien har precis tagit slut och jag har landat hemma i Kristianstad igen. Jet-laggad till tusen, men hoppas att det ska hinna rätta till sig de närmaste dagarna. Flygturen hem gick bra. Det var ett stort plan, airbus 747 tror jag att det heter. Med ovanvåning och allt sådant finlir. Tyvärr får man ju inte uppleva det när man reser i economy. Hade visserligen en economy ’’comfort’’biljett med säte långt fram i planet, extra benutrymme och mer lutning i stolsryggen + lite annat, men det räckte ju definitivt inte för att få sitta på ovanvåningen. En vacker dag kanske jag har råd med en sådan lyx…

Hur som helst. Jag tänkte dela med mig av anledningen till att jag gjorde den här resan. Den har varit planerad i nästan tio månader. Några av er kanske har funderat över hur en fattig damcyklist har råd med att åka på en sådan resa? Och det kan jag ju säga att det har jag inte. Jag vann flygbiljetterna i en julkalendertävling i december 2017. Det är inget skämt. När jag blev kontaktad av resebolaget som sa att jag hade vunnit så ville jag inte tro på dem förrän de kunde bevisa att det inte
var några lurendrejare. Det var det inte, och gissa om jag var lyrisk efter det!

Så, tack Resia för att jag fick vara med om den här trippen. Den har gett mig minnen för livet.

Hanna