SM

Då var den kommen. Midsommarveckan och därmed SM-veckan. För första gången sedan jag tävlade i ungdomsklasserna så är jag inte på plats. Det känns jättekonstigt, men samtidigt har jag inte varit i närheten av att ens överväga att ställa mig på startlinjen. Så för första gången på nio år firar jag midsommar hemma. Det är sjukt.

Jag har dock inte kört SM alla gånger de senaste nio åren. Jag blev nämligen knallförkyld på Sollerön 2011 då jag skulle ha tävlat i elitklassen första året. Körde tempot ändå och kom näst sist. Resultatet hade inte blivit mycket bättre även om jag varit frisk ändå, för jag var verkligen kass på att köra tempo. Förkylningen blev såklart ännu värre efter det loppet och en DNS på linjeloppet var ett faktum. Hur som helst så firades det midsommar där uppe och det var vad jag kan minnas

väldigt trevligt ändå. Sjuk eller ej.

Det är inte lönt att gråta över spilld mjölk. Istället ska jag omge mig av nära och kära och ha en riktigt skön helg. Verkar i nuläget som att vädret i Skåne ska bli bra på fredag med 28 graders värme. Återstår att se om den prognosen står sig.

Förresten har Glenn köpt ett nytt datorspel (han spelar aldrig annars så jag vet inte varför han börjat egentligen) som är någon typ av cykelspel där man kan ha ett eget lag att styra över. Han tycker att det är svinkul.

 

IMG_20160621_172318

Hanna