Rödbetssallad och Vårgårda

Om frukostbuffėn i Norge var bra, så måste jag ändå säga att den vi fick på hotellet i Alingsås var snäppet bättre! Anledning: det fanns rödbetssallad! Ni som känner mig förstår redan då att jag blev nöjd. Jag älskar det! Ni som inte känner mig vet nu vad som funkar för att få mig på bra humör på morgonen☺

image

I helgen som var så körde jag världscupen i Vårgårda tillsammans med landslaget. Ny bana (första halvan av loppet) och sedan sju rundor på det klassiska 11km långa varvet efter det. Med ett varv kvar attackerade jag från det som fanns kvar av huvudklungan. Fick en lucka på 10-15 sekunder och gav allt. Blev dock ikappåkt med 7-8km kvar av loppet och i backen fanns det inte ett skit kvar i benen. Rullade den sista biten in till mål och var till slut 44 sekunder efter förstagruppen. Nöjd med dagen ändå då vi som lag återigen haft riktigt roligt och haft kanon stämning både på och av banan. Kul helg helt enkelt!
För er som vill se loppet i efterhand finns det här.

image

Nu är jag hemma i Kristianstad ett tag innan det bär av en sista vända till Belgien för i år. Innan dess har jag tänkt njuta av det sista sommarvädret, klippa mig (hoppas jag) och fira mammas födelsedag. Kanske blir ett eller annat besök hos Glembro också.

Hanna