Två dagar i Frankrike avverkade

Hej igen.

Dags för ytterligare en resdag. Efter fem timmar sömn sitter vi nu i bilen påväg mot Paris och flyget som ska ta oss till Venedig för vidare (bil)transport till Ljubljana. Det där med fem timmar sömn var mitt eget fel, jag kunde lätt ha fått ihop minst åtta. Kunde dock inte somna och därför blev det mindre sömn än planerat. Så är det ibland för mig och jag hoppas kunna vända på den nedåtgående trenden snart.
Det var en kort visit i Frankrike. Bara en tävling. Inte vilken som helst dock utan en väldigt viktig tävling för laget som tog sin första WWT-vinst här i fjol. Det märktes att hela teamet hade lite extra nerver före loppet. Det kanske var bra för vi var verkligen på tårna. Kanske lite för mycket för egen del då jag misslyckades med att undvika högen av cyklister som på millisekunder la sig på hög framför mig med 40km kvar. Kort kan man sammanfatta det såhär:
Krasch – jaga – återansluta – stoppa i sig all energi som fanns kvar i bakfickorna – slita sig med över backen sista gången – gå i mål. Inte en perfekt dag för egen del men för laget blev det återigen en bra placering då lagkamraten klämde till med en riktig kanonspurt och blev 4:a. Så vi är nöjda med dagen!
Nu ska vi stanna för kisspaus!
Hanna