Vinterkräk och sånt

Här sitter jag i hemmets trygga vrå och tycker synd om min stackars pojkvän som ligger ensam hemma med vinterkräksjuka. Riktigt otäckt virus det där alltså. Jag hade en släng när jag var tolv år gammal och jag glömmer det aldrig. Jag hade en våningssäng i mitt rum och hade lagt mig i den övre sängen när jag plötsligt behövde spy. Jag lutade mig över kanten och allt forsade ner på mattan. Problemet när det är så lång fallhöjd är att det stänker när det når golvet. Ja, det var spya över allt i mitt rum. Stackars mina föräldrar alltså. Jag kommer inte ihåg vad som hände efter det för jag tror att jag mer eller mindre deckade direkt efter incidenten. Kvar stod mina föräldrar och hade världens trevligaste kväll framför sig… Usch. Tur att mor min är mer eller mindre städproffs (enligt mig i alla fall) och hon gnuggade och putsade nog allt in i minsta detalj om jag känner henne rätt.

59d8d3c4614056a4c8d8f5d33b5ba93a

Nu är det min tur att ta hand om henne efter som hon är nyopererad. Känns bra att få ge tillbaka lite, faktiskt.

Hanna